Ori TORLEIF Suomenhevonen, jonka sain pitää luonani ihanat 11 vuotta. Parantumattoman ej ontuman vuoksi jouduin tekemään raskaan päätöksen ja päästämään rakkaan Lefani Anun ja Mantan seuraan 4.9-08. Ja mikä sinne on lähteä vanhoja tuttuja moikkaamaan :)

Torleif on antanut minulle enemmän, kuin yksikään oma hevonen aiemmin. Niitä mahtavia hetkiä en unohda ikinä !! Kuin en myöskään unohda Lefan syntymistä. Mieheni vastusteluista huolimatta sen teetin yhteistyössä Turon omistajan kanssa. Hoidin sen emää Sofia, isää Turoa ja heidän rakkauden siemenistään syntyi kuvaakin kauniimpi valiojuoksija, kantakirja ori TORLEIF, joka on myös kahden tytön isä.

O. TORLEIF ennätys. 1.24,3 a vs. 53 493e 

 1889904.jpg

SAKSIN AMANDA (narttu)Länsigöötanmaanpystykorva, jonka jouduin lähettämään aivan liian aikaisin Sateenkaarisillalle kesällä vuonna 2000. Sain pitää Mantan luonani vain viisi vuotta ja vakavan sairauden murtamana hän lähti pitkälle matkalle Anun luokse. 

Teboilin pihassa sain ihanan tytön luokseni ja nautin jokaisesta hetkestä, minkä sain Mantan kanssa viettää.

Mantan kanssa opin gööttien "salat".

1889871.jpg

ANU  Sekarotuinen narttu, joka oli minulla 17 vuotta ja pääsi Sateenkaarisillalle kesällä vuonna 1999.

Sain Anun alikulkusillan alla, enkä sen jälkeen antajasta kuullut mitään. Anu kulki joka paikkaan mukanani ja osasi lukea ajatukseni. Teki töitä Teivossa vielä viimeisenä päivänään.

Iso kasvain kainalossa koitui vanhuksen kohtaloksi.

1889860.jpg