Pientä päivitystä jälleen :)

Saidan startti ei mennyt niin, kuin halusin :( Lähti laukalla ja jäi heti 100m, eikä Seppo viitsinyt ajaa loppuun, kun siinä köhäs parikertaa ennen starttia, joten merkinnäksi tuli K= keskeytys.

Niin ja ne hermot...tuottavat kyllä päänvaivaa, sillä mitään ei edelleenkään löytynyt. Huh huh, on tää vaan niin vaikeeta ymmärtää. Tutkitaan ja tutkitaan, mutta mitään ei löydy.                                                                                                                     Itse tutkimuksesta. Minulle se oli todella kivulias toimenpide.
Se eteni niin, että ensiki annettiin erillaisia sähköiskuja jalkaan  välillä, nilkka  ja selän toinen nikama. Sen jälkeen tuli lääkäri ja  lihaksen läpi pistettiin etusormen pituinen neula...toisin ohut sellainen. Sillä rassattiin hermopäitä ja joutui aina välillä 
jännittämään ja olemaan rentona. Neuloja pisteltiin myös välillä, nilkka ja toinen nikama. semmonen 20 kertaa eripuolille jalkaa, nivusta, lonkkaa, pakaraa, pohjetta, nilkkaa ja reittä. Selän osalta  tutkimus piti lopettaa sillä selkä oli jo niin arka, että vaan käiversin ja se tuotti vaan enemmän kipua. Siihen ei voinu enää kädelläkään koskea saatikka pistää niitä  neuloja.
Se oli KAMALAA ja meni ainakin minun sietorajan yli.
 Nyt on jalka ihan mustelmilla ja todella kipee.
Mikä huonointa, vikaa ei sieltäkään löytynyt...olen vähä pettynyt, sillä odotin paljon tuolta tutkimukselta.
Nyt siis edessä magneetti 1.7.
Reumalääkkeet nostettiin maksimiin jakipulääkkeillä mennään eteenpäin.
Mieli on muuten kyllä ihan hyvä ja toivo paremmasta kytee jossain alla.

Onneksi reissu häämöttää ja se piristää mieltä aivan valtavasti.

Koirillekki annoin punkki karkotteet niskaan ja nyt kutina on armoton. Ehkä se siitä tasaantuu ja itse showssa voidaan kävellä kaikilla neljällä jalalla. Ettei yski jalka ole koko ajan niskassa :)

Päivitykset taitaa tapahtua seuraavan kerran vasta juhannuksen jälkeen.             Siispä kaikille oikein hauskaa juhannusta !!

1620155.jpg

Meidän juhannus kuluu mökillä lekotellen  ja taikoja tehden :D