Tiistaina 6.11 oli aikamoinen päivä. Saida juoksi kolmannen voittonsa putkeen. Ja WAU millä tavalla se taas tuli. Takajoukoista johtavan kimppuun ja runttasi ohi. Saidan omistajalle suuri kiitos, että olen saanut tutustua tähän "erikoiseen " tammaan. Ja toivotaan menestystä jatkoonki. Ainahan ei voi voittaa, mutta tulisi muuten hyviä juoksuja niin kaikki olisimme tyytyväisiä.  Saidan tarhakaveri meidän GLOW (Sissi) oli samoissa raveissa toinen. Mikä kruunasi päivän. Kakkua siis taas tarjolla :) Tässä kaveruksista kuva viime kesältä.

1054053.jpg

Koirat on terveitä !!! Ei yskää eikä nuhaa eli kaikki kunnossa. Ensivuoden näyttelykalenteri on jo avattu ja suunnitelmat tehty. Maantie polttaa jalkojen alla ja johonki sitä on taas suunnattava :) Muille maille vierahille jakamaan se mun kanssani...

1054086.jpg

Oma rakas selkäni pirskatti meinaa ruveta vihottelemaan. Juuri neljän päivän mikreenistä palautuneena ei menaa valoa tunnelinpäässä näkyä. Lääkäritätin apua tässä tarvitiin ja tarvitaan. Yritin kyllä kutusua ghoust bustersit apuun, ei vaan auta...taisivat ruveta rummuttamaan oikeen urakalla mun pienessä päässä.