Elsa on esiintynyt Ruoveden ryhmänäyttelyssä ROP VETeraanin verran, jonka kruunasi PN2 :) Tuomarina siellä oli Herra Esko Nummijärvi, joka on tunnetusti tiukka setä :) Selittää yleisölle päätöksensä ja on yksi harvoista tuomareista, jotka tajuaa rodun tyyppivaihtelun :) Eikä myöskään rankaise hyvää, rakenteelisesti oikeeta koiraa siitä, jos ei ihan hänen silmäänsä mielytä.

Elsasta (Konnunkodon Buffy) hän lausui näin:

Rotutyyppi erinomainen,.Kaunis pää ja korvat, ruskeat silmät. Hyvä selkä ja rintakehä. Erinomainen karvapeite, liikkuu hyvin ja esitetään hyvin.

Kuva: Halla Seppälä

Kun asettelin Elsan pöydälle sanoi hän, että tässä on koira jonka karva on erinomainen! Tällainen karva koiralla kuuluu olla, sinulla on hieno koira! :o

Muutenki Konnunkotolaisilla oli erinomainen päivä! Kasvattajaryhmä koostui kolmesta kansainvälisestä muotovaliosta (Arven Aamukaste 11v, Frenrir Varg 4v ja Buffy 9v), jotka on kolmesta eri yhdistelmästä! ja se höystettynä 11k juniorinarttu Hilda Pikukkapaulalla (Tuittu) oli Nummijärvi myyty!! Sanoi, että on "onpa mukava katsella noin iloisen näköistä kasvattajaa" ja vielä yleisölle erikseen, että tälle kasvattajalle ja hienolle ryhmälle on ilo ojentaa KP :)

Onnellinen omistaja kera ihanan Elsan!!

kuva: Halla Seppälä