Mikälie Zyzteemi "Hikka"....nii'n se saatanan duraselpupu, josta ei lopu patterit koskaan. Otti ja voitti Messukeskuksessa Pohjoismaitten voittajanäyttelyssä luokkansa :o Kilpailuaikin siis oli...seitsemän muuta juniorinarttua oli tavoittelemassa tätä titteliä. Kuinkas sitte kävikään ...  Hikkis saa siis liittää nimensä eteensä PMJV-09. Tämä karvaton pikkukoira oli PN 3 ja sai, kuin saikin SERTin :D Koiria oli kaikkiaan 36kpl ja siellä oli kaikki huiput ;) Siksi siis sinne ilmoitettiinki, koska Hikka auttamattomasti kuuluu niihin huippuihin...ainaki nyt ;D

Meikähän siellä tietysti kyynelehti ja piti "hiukan" ääntä voitosta :o Tuomarikin kysyi Jenniltä, että onko hän sinun äiti ja osoitti sormella mua :) Ajatella...joko se piti mua niin vanhana tai Jenniä niin nuorena ...hih...;D En voi sille mitään, mutta toi voitto tuntui niin mahtavalta. Aivan ku oma koira olisi ollut siellä.

Tämä tuomari oli selvästikki liiketuomari ja Hikka kyllä tuli edukseen muiden joukosta suorastaan lentämällä kehän yli :o No tätä juoksua on kyllä harjoiteltu tallinkäytävällä ja oli kiva huomata, että se myös tuotti tulosta ! Että, ei tätä Jenni siis turhaan reenattu ;) Mä oon niin hyvä koutsi ;) Vielä viimeiset kädenheilutukset tuli korjattua ;) Niin ja mähän vähä niinku trimmasinki Hikan ;)

Huom kaikille tosikoille...tää on ny "vähä" liioiteltua, mutta kaikki niin totta ;D Ja vielä pienoinen selvennys...Hikka ei todellakaan ollut väsynyt messuksekuksen hälinästä, vaikka oli siellä koko päivän :o Ei siis turhaan durasel pattereita mainosteta. Sama meno jatkui, kun Hikka kävi hakemassa äitinsä Vilkun meiltä :) Elsan kanssa mentiin matto, sohva ja Sepon syli rallia vielä hetki. Eikä se meno vielä tähänkään loppunu...mutta onneksi se meno ei enää jatkunu meillä ;)

Tässä vielä kesäinen uintikuva tästä hulvattoman ihanasta koirasta.

Siis vielä kerran onnen halaus Jennille ja Hikalle !!