Me haettiin viikonloppuna Isostakyröstä meille uusi perheen jäsen. Pieni punainen töpöhäntäinen pentu tuli ihastuttamaan arkeamme. Sen vanhemmat ovat tuonteja.

Jo Isossakyrössä aloitettiin tutustuminen ja kova vauhti oli heti päällä. Elsa ei välittäny tulokkaasta juuri ollenkaan, mutta Pipsa antoi sille kyytiä aikalailla ja omi sen ihan itselleen. Pipsasta oli hauskaa, kun se piippas sillai kivasti ku sitä vähä riepotti. Lieko uudesta tulokkaasta kovin mukavaa, kun kyyti oli aikamoista heti alkuun. No onneksi vauhti laantui, kun tulimme Tampereelle. Saa tällä hetkelläkin olla ihan rauhassa.

Ilma oli utuinen...

911141.jpg

...ja ennen uuden tulokkaan kotiin hakemista käytiin päästelemässä höyryjä pellolla pois. Siellä Elsa pääsi uudelleen tutustumaan vasikoihin. Ja oli aika jännä huomata, kuinka rohkeesti se oli menossa kohti laidunta. Ei siis ollenkaan niin, kuin se käyttäytyi paimennustaipumustestissä. Kuvassa Elsa on vasta menossa lähemmäs vasikoita.

911133.jpg

Pipsa päästelemässä höyryjä.

911137.jpg

Meidän uusi perheenjäsen, joka muuten jo nukkuu meidän sängyssä. Saanko esitellä ....

...Tolkin Vinkuri

911152.jpg

Tässä Pipsa tekee tuttavuutta uuden tulokkaan kanssa, joka ei yhtään poikkea edellisestä. Ja Pipsa rakastaa tätä pentua yli kaiken !

911069.jpg

Elsan mielestä tää hössötys on typerää :)

911275.jpg