Kyllä tää talvi vaan olis niin ihanaa. Ei mene kauaa, kun loska aika tulee ja kaikki on ihan ravassa. Mitenkähän sen yli pääsis sillai äkkiä ?

Meillä olis kotona tällänen lumimäärä sulatettavana ja kuinkahan kauan siihen menee ?

Toi on niinku meidän tuulimylly :o

 Kyllä siinä hetki menee, ku toi tosta sulaa. Toivottavasti vesi ei nyt sitten tule meidän makuuhuoneeseen asti:o

Koirat niin rakastaa lunta ja on mukavaa kävellä metsässä ja kuvailla kevään tuloa :) ja koiria.

Puista oikeen tippuu semmosia paakkuja, kun aurinko paistaa. Vaikka kyllä ne isommat on jo tuulella lähteny.

Välillä oksat katkeilivat ja saa pelätä, ettei koko puu kaadu. Tosin nyt on koko metsä täynnä katkenneita oksia ja puita.

Sillon, ku oli suoja naapurin lapset Laura ja Helmi rakensivat mulle lumiukon tai lumiakan :) Se oli niin ihana, kun yksi aamu se oli ilmestynyt meidän ikkunan eteen :)

Jäniksiä menee nyt aivan valtavasti tossa harjulla ja koirilla on tietty kova homma ajaa niitä. Tosin ei ne kerkee perään ja jäljelle jää vaan jälkien haistelu. Hommaa sekin :)

Matka jatkuu harjunpäälle ja Pipsa juoksee edellä kovaa vauhtia. Sille on hiukan tärkeetä, että se kerkee vaanimaan Elsaa.  Se on niin hyvä, ku siitä ei paljoa näy ja se tapittaa tärkeenä kohdettaan.

Yritin yhdestä tirpastaki ottaa kuvaa, mut just ku olin saanut tarkennettua se lähti oksalta. Eikä mun kamera kerenny enää sihen mukaan :( Hyvä syyttää kameraa, ku ei välttämättä ehtiny ittekkään mukaan :o

Mutta lisää näitä ihania aurinkoisia talvipäivä kiitos !

Pakollinen kaunis Elsa vielä :)