Meikä on käyny kattomassa Vilkun pentuja ja tietty Vilkkua! Ja Mikälie muita mitteleitä. Kerrassaan ihana vierailu :D

Ja Nallenevan tätille tiedoksi, että mulla on uusi suosikki kana :) Semmonen Aapiskukko kana, KUNINGAS. Harmi vaan, että ei mulla ollu kameraa käsillä :(  Mukan kyllä, mutta ei käsilläHuuto Niin ja siellä "kanalassa" oli myös puluja. Ei meinannu tavis heti tajuta miten pulut oli sinne päätyneet Nolostunut Kattokaa, ku meikä kuvitteli, et ne on vaan sinne lentäny, ku ovi on ollu auki ja si jääny sinne. Ei suinkaan :) Piti oikeen doctorin kertoa ja rautalangasta vääntää , että kuin ne siä asuuNauru  Nehän oli tietty kyyhkyjä, jotka oli sinne tuotu. Olipa noloa, kun arvon kyyhkyjä kuvittelin puluiksiCool

Niin ja mitä kaikkee muuta siellä oli...kaneja, kaksi ponia ja suomenhevonen niin ja hurmaava porokoira Mikälie Portinvartija. Sen olisin voinu ottaa vaikka mukaani. Niitä kyllä oli enemmänki, mutta tuohon kyllä ihastui.

Sieltä tarttui käteeni myös ihauus furminaattori. On muuten paras ostos ikinä ! Ja sori koirat, nyt teistä tulee kaljuja :) Siitä kaupasta olis kyllä pitäny ostaa muutaki, koska siellä oli vaikka mitä ja mitä siellä ei ollu, niin sitä ei tarvita ;) Ihaois saanu koiran ruokaaki, jos ois tarvinnu. Joku vaan lähtee kylään ilman lompsaa ;)

Ensi kesänä muuten meitsi saa hoitaa kahta mitteliä :) Vilkkua ja Mikälie Zysteemiä ! Niimpä, tähän kainaloon tulee toinenki.

Jos omaa Mikälie mitteliä havittelee kannattaa kääntyä Mikälie kennelin puoleen :)

Lisäys: pentujen nimet ovat: Mikälie Zensaatio, Mikälie Zulu, Mikälie Zummeri, Mikälie Zysteemi ja Mikälie Zokki !