Mökillä kylässä oli norwitsi Fibla kera Sannan. Kyllä siinä oli Pipsalla taas kova vahtiminen ettei pentu pääse sen luuvarastolle. Niitä kun on joka nurkalle piilotettuna.

Sannan innoittamana ensimmäistä kertaa mökillä oikeen kalastelin. Itse en ole mikään kalanainen ja kala ei kuulu missään muodossa ruokalistalleni :D Joten kalastus apuna ollut Sanna laittoi madon koukkuun, otti kalat pois ja perkasi ne syömäkelpoisiksi. En mä pysty niihin koskemaan :o ( varsinainen kalastaja ). Niin paitsi käytin mä lapioo, että ne madot tuli näkyviin :)

Kalaa tuli monen sorttista...Ahventa, särkeä ja salakkaa. Ja näin mä yhden kuolleen lahnanki :D Ja sitä kalaa tuli PALJON !! Aina kun laitoin ongen veteen sen sai nostaa sieltä pois ja "handlerin" tehtäväksi jäi vaan laitella matoja ja ottaa kaloja pois. Meillä oli kaksi onkea ja niin se ketjutyöskentely sujui parhaiten. Vaikka saihan se Sannakin sieltä kalaa nostaa oikeen roppakaupalla. Harmi vaan ettei tätä iloa ollut kukaan ikuistamassa.

Runsas kala-ateria tarjoiltiin gööteille, jotka söi ne kyllä mielellään. Öljyä ja vähä vettä vuokaan ja uuniin niin saatiin maittava ateria.

Jospa kalastuksesta urkenisi uusi harrastus...aina vaan ei ole noin hyvää "handleria" mukana mökillä ;) Veikkaan, että miehes ei kerkee mun kotkotuksiin mukaan :D