Nyt voinen sanoa, että meilläki on TULLU lunta :)

2087751.jpg

Tältä näyttää pihalla nyt :) Kuva on otettu viimetalvena, mut tältä siis näyttää meillä ...jee, jee,jee , jeeee ! Ja alla kuva illalla meidän oven edestä...Lunta on siis paljo.

2088828.jpg

Koirat nauttii mielettömästi lumesta ja kaikista niihin jääneistä jäljistä. Meillä on paljo pupunjälkiä, ku ihan mettän vieressä asutaan. Kettuki on menny pihalla. Sen tietää siitä, ku Pipsa saa hajun siitä, niin si se pitää semmosta ihmeellistä ajoääntä, joka on vähä niinku ulvomisen ja haukkumisen välillä.

2087846.jpg

2087853.jpg

Näis kuvis tulee hyvin selville miten kovasti ne on hajujen perään. Se onki niiden yksi työ :) Kaiket päivät kuluu nenä maassa. Ovat siis varsinaisia nenäeläimiä, jotka viettää nenäpäivää joka päivä :D

Hevosillaki on ihanaa, ku on lunta. Saavat piehtaroida, pyöriä mielensä mukaan lumessa ja nauttia kaikella lailla. Niin ja ennen kaikkea ne ovat puhtaita...siitä nautimme me :) Tosin hevosille itselleen se on aivan sama onko lunta vai rapaa, ne nauttii siinä piehtaroimisesta samalla lailla. Meille hoitajille se onki si ihan eri juttu.

Tässä ihana talvinen kuva Lefasta.

2087822.jpg

Ja Saidasta talvinen juoksu kuva. Saida muuten meni kantakirjaan hienoilla pisteillä ja siitä mä oon super tyytväinen !

2087876.jpg