No kaikki ei mennyt sit ihan niinku olin ajatellut Pipsan toipumisen suhteen. Takapakkia tuli toipumisessa.

Pipsa pääsi karkaamaan tallin kämpästä viime sunnuntaina (4vrk leikkauksesta) ja juoksi 2km Sepon perässä hänen ajaessa hevosta. Seppo kuuli liian myöhään Pipsan kaulapannan kilkutuksen...vahinko oli jo sattunut :(  Toinen takajalka ei ottanut lainkaan maahan ja tikit toisesta päästä revenny.  Jalka turposi polvesta kintereeseen pienessä ajassa. Sillon Pipsa kyllä oli kipee, vaikka vielä meinas, että omin avuin autoon mennään. Sitkee sissi ku on.

Eläinlääkärillä käytiin heti maanantaina ja todettiin että siellä on tapahtunut jokin revähtymä. Onneki, sillä pelkäsin, että sieltä on mennyt ristiside.

Vielä käytiin uudelleen haavaa näyttämässä keskiviikkona, kun se rupesi vuotamaan kudosnestettä ja verta aivan kamalasti. Pipsa popsii nyt sit kahta antibioottia ja kulkee edelleen remmilenkkejä tötsä päässä. Loput tikit otettiin samalla pois ja aloitettiin vedellä huuhtelu.

Niin ja tietty Elsa joutuu kärismään tästä tilanteesta asumalla välillä häkissä :( Tietty sen takia, koska Pipsa ei pääse haavaansa nuolemaan niin pitäähän sen haavan joku hoitaa...kuka muu se olis, ku ELSA :D

Nyt näyttää taas hyvältä ja haava on tosi hyvän näköinen :)