Tai niin ainakin luulin ;) Hämmästykseni oli suuri, kun en nähnyt punkin punkkia :o Tosin Elsassa oli yksi punkki, mutta se on kyllä voinut kömpiä täältäkin, koska löysin sen vasta viikko reissun jälkeen!!

Mielettömän hieno paikka ja aivan varmasti lähden sinne vielä joskus toistekki!
Upeaa kaislikkoa joka paikassa, punaisia kiviä ja hassuja puita.
Ja ne maisemat oli jotain mitä ei voi välittää näin kuvilla...se täytyy itse kokea!!


(kuva Annaleena Sevillano)

Ravirata oli tietty pakko katsastaa! Se oli hieno, vaikkakaan yhtään hevosta siellä ei nähty.

Uimaanki olis voinu mennä, mutta meri oli täynnä meduusoja :(

Sit me käytiin vähä agiliitämässä ja voi kuinka Elsa nautti!


(kuva: Halla Seppälä)

Meitä oli aika iso porukka ja tässä ryhmäkuva, jonka ottajana on Annaleena Sevillano. Kuvasta puuttuu muutama koira ja Brie, joka karkasi multa Annaleenan luo.

Niin siis näytelmissähän me siellä oltiin:) Ja menestystä en itse odottanut, koska Elsa oli pakannut matkaan ihanat pienet kukkabikinit, eikä yhtään mitään muuta...
Mutta olin mä aika onnellinen ROP veteraanista ja PN4 sijasta ja vielä siitä, että saatiin kunnia olla Elsan kanssa Konnunkodon kasvattajaryhmässä!!


(Kuva Annaleena Sevillano)
Joo kuvassa ollaan Miran kanssa aika vakavia, mutta vakava tilannehan tää on! Koska jos joku menee omalta osaltaan pilalle voi se näkyä sijoituksessa ;) Mutta tällä kertaa me täydennettiin kasvattajan jo tekemää työtä ja oltiin upeasti BIS 2 kasvattajaryhmä!!!
Olihan se tunne kerrassaan mahtava! Olla oman koiran kanssa kasvattajaryhmässä, joka sijoittuu noin korkealle kansainvälisessä näyttelyssä! Eikä sitä tiedä koska pääsee seuraavan kerran noin hienoon ryhmään mukaan.

Menestys oli huikeaa myös sen osalta, että Dlarah Piip Piip oli RYP1, eli vitosryhän kaunein koira!
Piitu loisti siellä kehässä ja olis ollut ihme jos ei rotutuomarimme olisi sitä sieltä poiminut. Sillä rotukehässä se ylisti koiriamme hienoimmiksi koskaan näkemistään jööteistä!
Aika paljo sanottu, vai mitä?

Tässä ryhmän 5,  RYP 1 :)


(Kuva Annaleena Sevillano)

ONNEA MEILLE KAIKILLE !! Koska kaikki pötkämme saivat ERIt ja SAt :)

Näihin tunnelmiin päätän raporttini täältä Epilästä  :D


(kuva Halla Seppälä)