Nyt päästiin mökille oikeen yöksi ja hitsi ku oli mukavaa lämmittää saunaa ja grillata makkaraa kodassa :) Sitkeä flunssa alkoi hellittämään lauantaina niin, että uskaltauduin lähtemään. Ihan uimaan en sentään tohtinu...sen verran kylmää vesi vielä oli :o Sää helli kyllä muuten ilman lämpötila mökillä oli 21c

Koirille ostettiin luupat ( Nallenevan emäntä on nimen keksinyt ) ja oikeen kunnon sellaiset. Siinä niillä oliki sit tekemistä, kun kilvan yrittivät niitä järsiä. Tosin Pipsan luuppa katosi , ku Elsa pääsi nappaamaan sen :(  No se läytyy sit taas ensvuonna jostain kätköstä.

Elsan luuppa:

520375.jpg520380.jpg

Pipsan luuppa:

520386.jpg

Sitte pakolliset laiturikuvat.

Pipsa:

520403.jpg520408.jpg

Elsa ei jaksakkaan niin kauaa laiturilla olla, että sais kunnon kuvaa, mutta tässä katsellaan lokkeja, joita oli nyt paljon. Ilmeisesti pesäpaikkoja valkkailemassa.

520420.jpg

Aiheesta toiseen. Torleiffi starttaa 18.4 Vermossa, jos ei pääse flunssa iskemään meidän talliin. Toistaiseksi vielä ollaan vältytty...saas nähdä kauanko.

Leffistä on kohtapuoliin tulossa isi <3...ihan muutama päivä enää niin sit nähdään tuleeko sieltä liinakko varsa, jota niin kovin toivotaan.

Saan viikoksi koiran hoitoon ja saas nähdä kuinka sitä kolmen koiran kanssa pärjääkään. Taitaa tytöt laittaa tulokkaan kyllä koville, kun sisälle astuu. Hevosista tämä veijari ei ymmärrä vielä mitään eli tiistaina tuleeki sokkihoitoa, ku niitä onki joka paikassa...on vielä ravit. Luulisin sen kyllä äkkiä niihin tottuvan...fiksu koira kumminki kaikella lailla :D