Täällä sitä ollaan :D

Mitään uutta tänne ei kuulu. Diagnoosi on vielä auki, mikä tarkoittaa, että lääkärit eivät tiedä mikä mua vaivaa. Selkä on vaan tosi kipee ja se rassaa niin vietävästi. Mikään ei huvita ja mistään ei tuu mitään. Oikeesti tuntuu, et lääkäritki on ihan puupäitä ! Parhaansa tietysti tekevät, mut sekään ei auta. Paras oli, ku eilen yksi sanoi, et mun tarvii vaan mennä töihin. Menisinhän minä ja mielelläni menisinki, mutta kyllä ensiksi pitäisi noiden kipujen hellittää...edes yhdeksi päiväksi. Tää työ mitä teen niin ei todellakaan ole mitään helppoa. Olla 10 tuntia jaloilla yhtämittaa, kävelyä ja nostelua koko ajan johonki suuntaan. Vain sitä tehneet tietää kuinka rankkaa se on.

No on mulla onneksi porukkaa, jotka jaksaa tsempata koko ajan. Viikolla piristytä tuovat uinti ja kavereiden kanssa kävely.

Tässä muutama kuva meidän lenkki kööristä.

1509852.jpg

1509856.jpg

Meidän mukaan liittyi myös uusien naapureiden koira Roomeo. Ja se on myös Pipsan rakas !

1509861.jpg

Tässa Fin, DK, LT & LV MVA Damirazin Ilokaasu "Vilkku"

1509864.jpg

Ja tässä tiettävästi Suomen vanhin Lunnikoira kohta 14 vuotias hurmaava vanhaherra FIN MVA Mikälie Ivar Engelbrekt

1509870.jpg

1509878.jpg

Haaveilin aina itselleni Lunnikoiraa, mutta Iivarin tavattuani mietin kyllä vielä kaksi kertaa. Se kuvastaa paljon tämän herran ja rodun erikoisuutta :D Mutta sen voin sanoa, että rotu on _todellaki_ tutustumisen arvoinen !