Tänään kerettiin vielä aamulla käymään Parkanossa ryhmänäyttelyissä. Mukana kummatki tytöt. Pipsa oli ROP-VET ja Elsa PN 3. Tuomarina toimi Saija Juutilainen, joka on aina tykänny Elsasta kovasti. Nyt Elsa oli vähä väsynyt eikä halunnut liikkua. Sitä tuomari harmitteli. Tuomari totesi, että aamuherääminen ei ollut mielekäs tälle kauniille naiselle :) Elsan väsymykseen on kyllä hyvä, mutta erittäin mielyttävä syy. Elsahan on valeraskaana. Ja onneksi niin. Sillä gööttimix pentuja ei sit tullu, vaikka jo vähä sitä epäilin. Oli nimittäin pystykorvauroksen kans metsässä.

Pipsa taas esitti kehässä kaikki mitä se osaa. Se osaa mennä maahan ja antaa tassua ja aina välillä seistäkki :D Vielä se ei tosin osaa kieppiä, mutta sitä en taida sille kyllä opettaakkaan.

Arvosteluun olin kyllä todella tyytyväinen kummanki kohdalla. Ja oli kiva, että saatiin osallistua Elsan kanssa kasvattajaryhmään. Se on meille harvinaisempaa herkkua. Oli vielä hienoa, kun Konnunkodon kasvattajaryhmä oli ROP. Eikä edes ollut ainoa kasvattajaryhmä :)

Konnunkodon kennel putsasi pöydän junioreillaan. Suuret onnittelut Hallalle hienosta päivästä !

Tässä Pipsan arvostelu:

9v. Hyväryhtinen ja runkoinen vanha rouva, joka hyvässä kunnossa. Narttumainen pää, Pyöreät silmät häiritsevät ilmettä. Hyvin hoidettu purenta. Vahva kaula ja ylälinja. Niukasti, mutta tasapainoisesti kulmautunut. Hyvä karvanlaatu ja väritys. Liikkuu riittävällä askelpituudella ja mielellään. Hyvin hoidettu. Mukava luonne.

Elsan arvostelu:

5v. Seistessä hyvin kaunis, hyvärunkoinen ja ryhtinen narttu. Kaunis pää. Hieman pyöreät silmät. Hyvä purenta ja korvat. Kaunis kallo ja ylälinja. Erinomainen eturinta. Erinomainen takaosa. Olkavarret voisivat olla viistommat. Hyvä karva ja väritys. liikkuu hyvällä ryhdillä ja askelpituudella, mutta voisi olla hieman reippaampi.

Seuraavan kerran esiinnytään vähä kauempana. Pipsa tosin saattaa poiketa muutamassa kotimaan näytelmässä.