...ole täällä Epilänharjulla tapahtunut. Niin tietysti se, että kurakelit eivät enää kiusaa meitä :)  Pakkasta on roheet 5 astetta ja lunta on niin ,että voi sanoa sitä olevan. Eli ei juurikaan  :D  No se ei haittaa. Tuo vähäinenki pakkanen saa koirat ja hevoset pörhäköiksi.

Lefalla on ajettu yksi kilpakärry hiitti ja sen perusteella vois vaikka kohta suunnitella starttejaki :)  Se oli siinä tuntunut pitkästä aikaa ihan kivalta. JEEEE...

Koirilla on kummallaki alkamassa juoksu, mitä itseasiassa odotin saapuvaksi jo kuukausi sit. Aina näistä ei tiedä, eikä näihin pysty vaikuttamaan. Olen ajatellut, että leikkauttaisin kummatki tytöt, mutta se vielä kytee mielessä. Haluaisin käydä vielä muutamassa näyttelyssä enneku teen sen. Ei se teitty siihen vaikuta, mut jos vaikka karvanlaatu heikkenee niin sit se olis ratkaisevassa osasasa ;) No tää on vasta suunnittelu asteella. Muuten tytöt voivat erinomaisesti ja ovat pakkasesta kovin innoissaan. Tämmöstä lumipeitettä siis toivotaan tänne Tampereelle !  Herra sääherralle tiedoksi.

1099791.jpg

1099800.jpg

1099806.jpg

Glow (Saidan tarhakamu) muuten voitti viime tiistaina ! Ja kummatki tammat ovat startissa ensi tiistaina myös :) Kuvassa "Sissi" viime kesänä.

1099836.jpg