Paljon on vuoteen mahtunut...niin surua, kuin iloakin.

Koirarintamalla meillä tallattiin aikalailla tasaista polkua :) Näytelmiä ei paljoa ollut, mutta sitäkin ihanampaa laatuaikaa vietettiin yhdessä.

Pipsa oli neljässä näyttelyssä esiintyen veteraanina. Kahdessa niistä se oli ROPpi :D

Elsasta taasen leivottiin Valko-Venäjän valio :)

Hevosrintama onki sitten antanut vaikka mitä !

Suur-Hollola ajon voitto Hullumiehellä jää päälimmäiseksi mieleeni :) Hevonen taki kauden, jollaista voi vain haaveilla...!!

I.P. Viikari teki mahtavan paluun radoille kolmen vuoden tauon jälkeen.

Dumbledore on aloittanut starttailun kahdella voitolla :) Mikä lämmittää mamman sydäntä erityisesti... Myös siukku Golden Snitch läpäisi koelähdön.

Saida, minulle tärkeä hevonen ( Lefan korvike ) lähti mammalomalle Jurvaan, mutta ei sit ollutkaan tiine :( Onnksi näen sen aina, kun haluan :)

Ikävä Lefaa on valtava  Joka päivä se on mun mielessä... aina miettien miksi ?

Uma, joka myös on mielessäni useasti joutui lähtemään täältä aivan liian aikaisin :( ...."Kuolema on polku, johon meidän jokaisen on asuttava"

Päälimmäisenä silti kuultaa kaikki ihanat muistot, kesästä, uusista ystävistä, tehdyistä kivoista asioista ja aivan kaikesta ihanasta.

Toivotan teilla kaikille ihanaa ja antoisaa vuotta 2010 !

Myös meillä on suunnitelmia uudelle vuodelle. Muutama maa kierretään ja vietetään laatuaikaa yhdessä :) Pipsa taitaa kierrellä enimmäkseen kotimaan veteraanikehiä, mutta ompa sillekkin suunniteltu yksi matka ;)