Mitä vuosi 2007 on tuonut tullessaan ?

Jaxonville Gandalfiinalle vuosi toi tullessaan kaksi uutta valion arvoa. Ensimmäinen tuli huhtikuussa Norjasta ja toinen tuli lokakuussa Liettuasta. Myös Latviassa pyörähdettiin veteraani kehässä BIS 3 verran. Paimennustaipumustestissä lausunnoksi tuli: osoittaa välttävää paimennustaipumusta. Pienen nisäkasvaimen poistoleikkauksen ja pienimpänä, muttei ollenkaan vähäisempänä vuosi toi tullessaan uuden Vinkurin !

1173103.jpg

Konnunkodon Buffylle vuosi toi tullessaan yhden uuden valiotittelin Latviasta ja siellä myös hienon RYP 2 sijoituksen. Elsalle vuosi on ollut hyvin tasainen ilman sen kummempia juttuja. Yksi tärkeimmistä hetkistä Elsalle muodostui  äidin tapaaminen pariinki otteeseen. Paimennustaipumustestissä Elsa ei osoittanut paimennustaipumusta.

1173112.jpg

Torleiffille vuosi toi tullessaan yhden tamman Nalle-Kaisan. Menestystä ei niin kovin karttunut, mutta kokemusta senki edestä.

58976.jpg

in se vuosi meni ja uutta odotellaan tulevaksi täällä kovan paukkeen keskellä. Onneksi ei tarvi koirista kantaa huolta, kun tuolla punkissaan nukkuvat, vaikka pauke on välillä todella kova.

Ensivuonna on taas uudet kujeet ;)

Hyvää tulevaa Vuotta kaikille blogissa vieraileville ja kiitos teille kannustuksista ja onnitteluista.