Siis meidän 10 vuotias veteraani oli tänään Tuuloksen ryhmänäyttelyssä ROP VET eli rotunsa paras veteraani. Eikä mikään turha mimmi olekkaan, kun vastustaki oli kahden muun narttu veteraanin ja yhden uros veteraanin verran. Pipsa vaihteeksi rakasti kehässä olemista <3  Siellä mentiin tokoliikkeet peräjälkeen niin, että tuomarikin sanoi että She is like a puppy ! Kyllä lämmitti sydäntä katsella vanhuksen pyörähdyksiä. Pipsa, kun ei aina viitsi esittää taitojaan...

Kuva Halla Seppälä

VET ERI 1, ROP VET, PN3, Arvostelussa lukee: Very nice and strong female. Extreamly good shape and nice ? quality. Nice temperament.

Tässä tämän päiväinen veteraanipari Olvi ja Pipsa :) Kuva: Sanna Kokkonen

Ei ehkä paras kuva näistä kahdesta, mutta haluan laittaa sen silti :)

Mitteli Hikka oli kadottanut  kaksi hammasta ja Saksalainen tuomari ei siitä pitänyt :( EH tuli...No Hesassa uudelleen ja sit otetaanki koko potti !

Witsit taas olivat niin erinomaisia, että nuortenluokan uros Laku oli ROP saaden toisen sertinsä ja Avoimenluokan Raisu oli PN 2 saaden viimeisen sertinsä ja sai kotiinviemisiksi FIN MVA ruusukkeen :) Aivan HUIKEA oli NORTHWITSIEN päivä !!! Onnea Sanna :)

Jennin olisi pitänyt olla tässä menestyksekkäässä porukassa mukana niin hammpaitakaan ei olisi huomattu ;)