Ei ollu meillä tuuria Saidan kanssa ei :(  Kuten viimeksi totesin, että ihan jännittää onko mitään kerrottavaa ja miten nyt selitellään. Jatketaan selittelyillä ;)

Saidalla oli Turussa kova porukka ja huono lähtöpaikka. Jäi siitä ihan viimeseksi, eikä sieltä pystynyt kurottamaan kuin 9. Aika oli ihan tyydyttävä 31,5 ja ravia mentiin koko matka, mikä jo sinänsä on erinomainen saavutus. Kyllä me silti oltiin pettyneitä, sillä totosijaa lähdettiin hakemaan. Todettiin silti yhteen ääneen, että ei hevonenkaan voi olla joka päivä samanlainen. Niin ku ei voikkaan. Ainahan on hyviä päiviä ja sit taas välillä huonoja päiviä. Ne pitää vaan osata ottaa vastaan....ai pitää vai ?!

Tässä Saida odottelee starttiaan Teivossa.

1242317.jpg

No katsotaan mitä tuleva viikko tuo taas tullessaan, kun velipoika Torleif starttaa porissa perjantaina. Sit on lauantaina taas vuorossa Saida ja Sissi. Etukäteen voin sanoa, että kummallakaan tammalla ei ole taaskaan hyvät lähtökohdat. Sissillä takarivi (mikä haittaa nopeeta lähtijää) ja mailin matka (1600m). Saida myös lähtee takarivin lähtöpaikalta ja numerolla 11. Helpottaa tietää, että ei ole silti pitkä kotimatka, kun ravit ovat Teivossa :)

Että nyt erityisesti peukut ja varpaat pystyyn, että vähä tulis menestystäki !