Ja taas kerran täytyy sanoa, että aina ei voi voittaa...ei edes joka kerta... Harmi ! Sillä me käytiin pääsiäsiristelilyllä Stiinan kanssa. Mukana meillä oli koiruudet Elsa ja Topi, sillä ne esiintyi Lilla Stockhomin koiranäyttelyssä.

15. koirasta 9 oli narttua ja niistä neljä sai SA:n (sertin arvoinen). Elsa esiintyi kauniisti, mutta valitettavasti oman jalkani takia en päässyt juoksemaan ja näin Elsan liikkeet eivät päässeet oikeuksiinsa. Tuomari kehui koiraa kauniiksi ja ymmärsi hyvin miksi olimme sinne asti lähteneet sertiä tavoittelemaan ja pahoitteli, että koira ei tänään liikkunut parhaalla mahdollisella tavalla. Elsa sijoittui narttujen luokassa sijalle neljä.  Topi oli myös uroksien neljäs. Siinä Topin suorituksen pilasi totaalisesti valioluokan uroksen esittäjä yrittämällä tunkea koiraansa Topin persrööristä sisään. Hän  ei varmaan tienny, että ei siitä koira mahdu :D

Matka meni mahtavasti ja mukavaa oli. Kiitos Stiina ja Tuhnu Topi matkaseurasta !

Ei muutaku uutta putkeen ja sitä Ruattin sertiä saalistamaan. Älkää luulko emmä niin helpolla luovuta. :p hähää seuraavalla mä vienki sinne kaksi.

Kuvia tulee myöhemmin, mutta tässä väsynyt tyttö pääsiäsristeilyltä...Prinsessa Elsa :)

65464.jpg