Teivo:  Lefalla oli kova lähtö ja huono lähtöpaikka ja tulos sen mukainen. Oltiin 9 kohtuullisella ajalla. Juoksun kulku vaan lähti heti huonosti, kun paalulta lähtevät hevoset veti kierroksen niin hiljaa. Takamatkan hevosilla ei ollu mitään mahdolisuutta kärkeen niiden loppettaessa viimeiset 500m 25 vauhtia. Sieltä olis Lefan pitänyt "lentää", että olisi ollut asiaa kärkeen. No ei se ainakaan pysähtynytkään ja jaksoi sinnitellä itsensä viimeiseltä sijalta 9:si. Kilpailijoita oli  14kpl.

 

Lahti: Lefa lähti autolähdössö radalta 4 ja pääsi mahtaviin asemiin johtavan taakse.  Keula hevonenki oli hyvä, vaan ei nyt sit sinä päivänä olutkaan :(  Keulahevonen päätti viimeisellä takasuoralla, että nyt saa muut juosta. Niimpä Lefa joutui pakittamaan koko porukan läpi, päästäkseen vapaalle radalle. Eikä auttanut muu, ku lähteä ajamaan muita takaa ja vielä hyvällä menestyksellä ollen 5. Olin todella tyytyväinen siihen suoritukseen, kun ei kaikki tuurit kumminkaan ollu kohdillaan.

Mutta vielä se sieltä tulee...!

Seuraavan kerran Turussa 23.2.

Olin menaan hilkulla päästä Lefan kanssa Pariisiin kilpailemaan. Se oli varahevosena ja sai paikanki, kun yksi hevosista sairastui...Jollain ei sit ollu rokotukset kunnossa :( Ja arvakkas ketä otti päähän ? Ensivuonnakaan ei voida enää lähteä, ku Ranskassa on 10v ikäräja ravikilpailuissa ja Lefa on sillon 11v...damid.