Selvisin kaikista viime viikon koettelemuksista :) Magneetti ja hammaslääkäri... iiiikkk :o No hammaslääkäri on kaamee kokemus, vaikka ainakaan 10 vuoteen on reikiä ollu 0, mutta silti...kamala, mikä kamala.

Vilkku mittelillä on ollu miäs ja toivotaan, että tuloksia syntyy jonku ajan kuluttua. Ja nyt ihan oikeesti sillä _on _ ollu miäs (ei siis kumpikaan meidän neideistä) :D Aivan mahtava uros, johon minä suorastaan rakastuin. Heti olisi saanu jäädä meille ja Sepolta ei olis kysytty mitään...piste. Kuvia lataan huomenna kamerasta ja saatte teki ihailla tätä urosta. No niin tässä muutama. Älkää sit kuolatko konettanne kokonaan ;)

1983772.jpg

1983781.jpg

Tänään kävin taas mökillä aamu-uinnilla. Vesi on nyt 9 asteista, eli ei kovin kylmää vielä. Meinaan jatkaa taas niin pitkälle, ku järvi jäätyy eikä enää pääse sinne. Sit siirryn tohon Tohlopinjärven avantouinti paikalle. Koirille vaan tulee aina kova hätä, ku mamma pulahtaa kylmään veteen. Pipsan silmistä oikeen näkee kuinka sille tulee hätä, että ethän sä voi oikeesti sinne mennä...ethän :)