Täällä sitä kyllä ollaan... hengissä, vaikka päivitykset vähä laahaa jäljessä :)

Mistäs sitä pitäis alottaa...? Hevosista siis :) Meidän talli viilettää mahdottomassa myötätuulessa ja siihen yksi "syyllinen" on HULLUMIES.

1242115107_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hullumies on ottanut viisi peräkkäistä ykkössijaa ja voittanut mm. V-75 finaalilähdön ja Porissa Satakunta Seniorin hurjalla täyden matkan ajalla 1.24,4. Aikas huima peli ! Tänään on taas uusi koitos...

Myös Turasel, Ruutu-Veikko ja I.P. Viikari on pistänyt jalkaa toisen eteen ja napsinut hienoja sijoja. Meillä tallissa on pääasiallisesti nuoria hevosia ja muutama starttari. Siksi meno on ollut mahtavaa....!

Seppo myös palkittiin hiljttain Suomen Hippos ry:n kultaisella asiomerkillä. Tunnustuksena suorittamastaan menestykselisestä työstä raviurheilun hyväksi. On se vaan aikasmoinen :)

Niin ne vuodet vierii. Piskuinen Lotta (In Love) on tullut opetettavaksi ja on kuin aikuinen koostaa huolimatta. Vielä ei ole kärryjä perään laitettu, mutta ohjastettu takaapäin. Siinä se on, kuin vanha tekijä.

1242116036_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1242116089_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koirarintamalle kuuluu hyvää. Pipsan 10 vuotispäivä lähestyy (14.5) ja sitä tietty vietetään arvokkaasti mökillä ! Perästä tulee Elsa, viettäen 7 vuotispäiväänsä (21.5) Näin ne vuodet kiirii.... Elsan syntymäpäiviä vietetäänkin aivan jännissä merkeissä ;) Meidä on kutsutti bileisiin, jossa on myös muuta juhlittavaa...siitä sit myöhemmin.

Me ollaan myös käyty yksissä näyttelyissä Hollolassa. Elsa sijoittui valioluokassa toiseksi ja sai kyllä hyvä arvostelun: Hyvin voimakas, kookas, kaunis pää, hyvä purenta, erinom. eturinta, hyvä kaula riittävästi kulm takaosa, hyvä karva, saisi olla tiiviimmässä kunnossa, erinom. ryhti ja kauniisti esitetty. Tuomarin mielestä ehkä aavistuksen liian iso.

Pipsa myös hävisi 1,5 vuotta nuoremmalleen ja oli VET luokassa toinen. Pipsa ei päässyt näyttämään lennokkaita liikkeitään sillä se ei halunnut juosta, koska maahan oli kylvetty nameja, mitkä oli meidän nameja PALJON parempia :)  Sen pää siis meni koko ajan maata pitkin ja kyllä mua harmitti. Arvostelu oli hyvä ja se kuuluu näin: Erinom .kunnossa 10v koira.,kaunis pää, hyvät vahvat hampaat ja purenta. sopiva luusto, hyvä ryhti, melko leveat etuliikkeet, hyvä tiivis karva, hyvä kokonaisuus. Tuomari vielä erikseen mainitsi Pipsan hampaista :) Kysyi, että harjataanko niitä säännöllisesti, kun ne aivan hohtaa valkoisuuttaan...jaa olinko mä vähä ylpee ?!

Kuva: Halla Seppälä

1242158320_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Konnunkodon kasvattajaluokka esitettiin myös ja meillä oli kunnia saada ollaElsan kanssa siinä mukana. Ryhmä oli tasainen pitkähäntäisten ryhmä ja siitä saimmekin KP 2 Yllättynyt   Hollolassa vietettiin myös Vappua. Syöminkejä ja juominkeja oli yllinkyllin tarjolla ! Kiitos kuomat...:)

Raumalla yritetään uudestaan Pipsan kanssa. Pipsan kanssa kierrellään sillon tällön Suomen veteraanikehiä nyt, kun se pääsee ilmatteeksi :) Halla otti kuvan Pipsasta ja se laitetaan, kunhan sen ensiksi saan ;) Näette kuinka hyvässä kunnossa koira voi olla, vaikka vanheneekin... <3 Ps. kuva on laitettu :)...Kiitos Halla kuvasta !

Elsan kanssa lähdetäänki Minskiin kesäkuun alussa...:)