Mitä salaa toivoin...nyt seinälläni komeilee kaksi kappaletta Ruotsin muotovalion ruusuketta :o !! Hiukkako oon ONNELLINEN.

Reissu meni paremmin ku hyvin ja kaikki järjestelyt pelas moitteettomasti...olinhan ne itse järjestellyt ;) Pikkusen kyllä pelotti, että onko meillä huoneet ja laivaliput ja kaikki ok, ku ne netistä tilailin. Suurena apuna meillä oli  Nikke Navigaattori, joka opasti meidät hienosti paikkaan ku paikkaan.

Pieni Norwichinterrierin pentu saatiin mukaamme Bårosista ja voi hitsi, että oliki sit reipas pentu. Meidän tytöt kyllä ilmotti heti, että toi ei kyllä tule meille ! Niinku ei tulekkaan. Se on Sannan pieni alku ja uuden suvun tuoja North Witch kenneliin.

Itse näyttelyt siis meni juuri niin kuin salaa toivoin :) Pipsasta tykkää Kurt Nilsson ja Elsasta Elina Tan-Hietalahti. Pipsa oli kumpanaki päivänä rotunsa paras veteraani ja ensimmäisenä päivänä PN 2 saaden valiosertin ja toisena päivänä Pipsa oli PN 3. Elsa taas oli ensimmäisenä päivänä PN 3 ja sai vara Cacibin. Toisena päivänä Elsa sai valiosertin ollen rotunsa paras mahtavalla arvostelulla. Elsan menestys jatkui vielä ryhmissä ja oli RYP 5 ja Blå/Gul hundissa 2,  joka on ruotsalaisten omille roduille tarkoitettu kilpailu. Kyllä oli ruusuketta ja lammasta kotiin tuomisena.

Nyt Seppokin  arvostaa koiriani :D, kun tässä taannoin sanoi, että jos joskus Ruotsin valioita niistä tulee niin sit ne vasta on jotain...No nyt ne on S MVA.

Tässä on kuva koirista palkintoineen. Lisää kuvia tulee, kunhan Sanna lähettää niitä mulle.

118072.jpg