Mutta ei se kait mitää haittaa, ku ei ole mitään tapahtunutkaan:)

Kamala syksy on takanapäin ja joulu tekee tuloaan. Rapakelit sais jo loppua ja ehkä jo siltä näyttääki. Ihana lumiharso oli maassa, kun tänään herättiin. Josko se siittä paksunis ;)

"Tytöt" alotti juoksut ja meillä on taas kohta pentu talossa :D Mummu vois jo pikkuhiljaa tajuta, että pennutukset sais jäädä nuoremmille ;) Mutta onneksi se hoitaa ainokaistaan niin hyvin ja huolella, että siihen ei tarvitse itse puuttua...
Tai no tietty pitäs... elikkä ottaa se siltä pois!! Mut, mut...hoitakoon niin kauan ku hoitaa!!
Se on niin pirtsakka mummu, että kun sanon sen olevan kohta 13v niin kaikki katsoo sitä ihan ihmeissään.
Tässä Hallan ottama kuva viimekesältä!En tiedä johtuuko sen hyvä kunto siitä, että on koko ikänsä palloillu tallilla kaiket päivät. Saanu vapaana jolkotella siellä miten itseään huvittaa, mutta ei se ainakaan ole huonoa tehny :)

Elsalla ei onneksi tule valeraskauksia, mutta muuten siitä tulee "tyttö, joka on miesten mieleen" ja sitä ei todellakaan parane päästää silmistään hetkeksikään!! Se lähtee oikeen etsimään sulhoa itselleen...;) Ja oikeesti kaikki käy!!
Miten harmi, ettei siitä saanu tulla äitiä :(
Nyt jos teksin ratkaisuja niin olisin sen kyllä astuttanu...! Tähän päivään mennessä sen lonkat eivät ole oireilleet ja on upealiikkeinen koira :) Emäkoiraksi kaikki muu siinä olisiki kohdillaan ja se vietti tulla äidiksi on ihan ilmiömäinen. Olihan se kastroidun uroksen kanssa nalkissa liki 15 minuuttia
Mutta nää nyt on tätä spekulointia ja mennyttä ei saa takaisin...

Joulua odotellessa ja näihin tunnelmiin päätän raporttini :)