Tehtiin oikeen kunnon lomareissu ja otin koirat mukaan lomalle. Saivat esiintyä kansalle oikeen kunnolla. Ajettiin Puolaan ja oltiin siellä yötä ja jatkettiin matkaa kohti Croatiaa. Näyttelyt oli Sloveniassa (2x int), la ja su ja Croatiassa (1x int) yö näyttely la-su välisenä yönä. Muuten me sit lomailtiin ja kierreltiin Croatian Umag nimisessä kaupungissa. Puolassa taas yö ja kohti Tallinnaa. Aivan ihanaa oli !!

1670019.jpg "Meidän" hotelli.

1670017.jpg"Meidän" ranta.

1670018.jpg Tässä esimakua :)

Siellä me polskittiin Adrianmeren rannalla, koirat myös. Elsa joka nautti uimisesta aivan suunnattomasti nimettiin Adrianmeren Merenneidoksi.

Aurinko paistoi ainoastaan muutamana päivänä, mutta kyllä me rusketuraidat saatiin ;) Kipulääkettä otettiin, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Selkä pysyi kumminki koko ajan hallinnassa.

Paluureissulla käytiin katsomassa puolassa oleva Aushwitz Birkenau...ja se kyllä kosketti. Silti oli kivaa, että kaikki ei vaan ollut pelkkää koira näytelmissä pyörimistä.

Porukka oli kiva ja matka 100% onnistunut !

Titteleitä tuli kummallekki.

Elsa Sloveniassa la oli ROP, CACIB ja CAC ja SLO MVA + Crufts oikeus. Meillä oli Japanilainen tuomari, joka tykkäsi koiristani kovasti. Ja jututti minua pitkään. Osasi suomeksi sanoa, että minä olen Japanilainen :) Meillä oli niin hauskaa kehässä, että.

Pipsa Sloveniassa la ROP-VET ja VET CAC ja SLO CHV = Slovenian veteraanivalio, joka vahvistetaan Suomen kennelliitossa.

Elsa Croatiassa ROP, CACIB  ja serti, joita pitää kerätä neljä, että tulee kyseisen maan valioksi. Tuomari ihastui Elsaan aivan mielettömästi ja kysyi onko sillä tehty pentuja. Kerroi, että ei ole ja hän tuohtui, otti kädestäni kiinni ja laittoi Elsan etujalkojen väliin käteni ja sanoi tuimasti: Tunnetko kuinka hyvä rintakehä tällä nartulla on, miksi sillä ei ole teetetty pentuja ? En sanonut miksi :( Ja vielä hän erityisesti painotti, että ei ole liian myöhäistä...

Ryhmiin ei jääty sillä ne olisivat olleet kolmelta yöllä :o Harmi, sillä sama tuomari olisi ottanut myös 5-ryhmän.

Pipsa Croatiassa ROP-VET.

Elsa Sloveniassa su  ROP, CACIB, Alpe Adria V-08   

Pipsa Sloveniassa su ROP-VET

Sunnuntaina Elsa ylsi kahdekasan parhaan joukkoon ryhmissä, mutta ei sijoittunut. Sloveniassa sijoitetaan ainoastaan kolme parasta, jotka poikkeuksetta ovat Husky, Malamuutti ja Akita. Tuomari, joka otti rodun ja 5-ryhmän oli Slovenialainen Stefan Sinko.

Olishan se meidän Elsa ollu näky noiden puunattujen ja föönattujen seassa siellä pallilla :D

Rotu oli siellä harvinaisuus ja useampi puhui Huskystä :)   Aina sai korjata, että No Husky :) ja selitellä mikä on rodun tarkoitus ja mitä rotua koirat ovat.

Kuvia laitetaan, kunhan ne Sannalta saan. Oma kamerani jäi Tallinnan satamaan autoon. Eikä sillä muuten mitään varasteta. Meillä oli ikkuna auki ja mun järkkäri autossa. Että näin !    

Niin ja ne palkinnot: Kaikki kaksi ruusuketta, jotka jaettiin, jos jäi isoonkehään :)  Kauniita tosin olivat.   

Mihinkähän sitä sit seuraavaksi lastinsa kanssa lähtis ??!

Vielä tähän perään muita bussissa olleiden koirien tuloksia. Launtaina ainoastaan Sannan Norwitsit ja minun Göötit putsasivat pöydät. Muille ei mitään mainittavaa ja bussissa oli muitakin ainoita rotunsa edustajia ja EH:lla ulos. Sunnuntaina menesystä tuli enemmän, Borsoi narttu Sennistä tuli Intti...Onnea Anne !Mustasta Mitteli Topista tuli SLO CHV. Kääpiöpinseri Mici sai sertin, mutta tuomari ei halunnut antaa Cacibbia. Doberman Rubysta tuli SLO CHV ja saiko Bosseki sertin, sitä en nyt muista. Muille lämmintä kättä.  Ei se aina ole kirkossa kuulutettua, että ainoana koirana maailmalla tulee kaikki tittelit. Sen opimme viikonloppuna.

ps. Musta Mitteli Topi oliki musta kleini Retu :o    Sori Mirja :)