Tässä on ollut oman jalksamisen kanssa vähä vaikeeta, ku toi selkä perhana meinaa sanoo sopimuksen irti :( Nyt kumminki pystyn olemaan ainaki hetken täs istualleen samalla koitan suorittaa velvollisuuden.

Vastaan siis haasteeseen jotka koirani ovat saaneet :)

Etsi kaunein talvikuva mikä on otettu koirasi ensimmäisenä tai toisena talvena.Laita se blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta.Heitä kuvahaaste eteenpäin seuraaville viidelle koiralle joilla on blogi.

Elsa on saanut haasteen Taralta ja Iirikseltä.

Meidän Prinsessa on tässä kuvassa 7.12-02 "mummulassa" Ja jo tästä kuvasta näkee kuinka kaunis Elsa on :) Toinen kuva on otettu ulkoota ja sen on ottanut kastavattaja täti Halla Seppälä, kun Elsa on 7kk.

Jo nurena näki, että tässä Prinsessassa on jotain erikoista ;)

Niin Elsahan tuli meille tavallaan vahingossa, vaikka pentua olinkin etsinyt aktiivisesti. Elsa muutti meille Messukylästä, sen ensimmäisestä kodista 11kk vanhana. Sitä päivää en ole katunut !!

Tästä kuvasta näkee jo heti mihin on tähdätty ja mihin sitä treenattiin. Se on tuottanut tulosta ja aina kun Elsalle sanoo nätisti niin se ottaa "asennon". Alusta asti se on tehty selväksi, että nätisti tarkoittaa seisomista ja siitä saa herkkua :)

Elsasta oli tarkoitus tulla minulle koira, millä teetän ensimmäiset pentuni. Harmiksemme Elsan lonkat olivat D:t :( , mutta onneksi ei ole nivelrikkoa. Näin ollen ne eivät toden näköisesti tule haittaamaan sen elämää vanhempanakaan.

Elsa on ehdottomasti Sepon "tyttö" :)

 

Pipsa on saanut haasteen Hilmalta.

Pipsahan on kesän lapsi ja tässä kuvassa jo 8kk.

Pipsa on alusta alkaen ollut kova vaanimaan ja paimentamaan. Tässä kuvassa se vaaniin Mantaa. Silla oli aina tapana mennä penkanpäälle ja sieltä tiirailla kohdettaan. Välillä se oli hevonen, mutta suurimmaksi osaksi Manta.

Pipsa oli kauan toivottu lisä meidän laumaan ja tuli Mantalle kaveriksi Anun kuoltua. Ja se kauan kaivattu näyttelykoira :) Ennen kaikkea Pipsa on osottautunut "mamman tytöksi".  Alusta asti se on tehnyt selväksi, että MINÄ ja MUN mamma. Joka tosin on johtanut monen moiseen otteluun meidän välillä.

Pipsa on osottautunut aivan mahtavaksi harrastuskoiraksi, kuin myös toteutti haaveet siitä ensimmäisestä näyttelykoirasta.

Pentuja sillä ei tullut teetettyä, kun sen luonne oli niin dominoiva ja hallitseva. Jälkeenpäin olen asiaa harmitellut, A-lonkkainen silmistään terve koira, mutta minkäs teet. Nyt se on jo myöhäistä sillä se täyttää tänä kesänä 11v ja on elämänsä kunnossa :D

Ehdottomasti ELÄMÄNI KOIRA !!!

Tämän haasteen paiskaan blogeille mihin sitä ei vielä ole laitettu tai ei ole ainakaan vielä vastattu. Näissä minä vierailen säännöllisesti.:)

Elmo ja Nitro

Hippa

Karkki toivottavasti Tuija kerkee pennuntuoksultaan vastaamaan tähän.

Lunnikoira Suunik

Milla Magia