Meillä kävi sunnuntaina pitkään odotettu vieras. Paljon on juteltu meileitse, mutta harvoin on ollut kunnon juttutuokiota, jonka nyt siis järjestimme. Koiranäyttelyissä on aina semmonen sählinki, että siinä ei paljoa kerkee muutaku tervehtimään.

Reeta on myös vannoutunut Lefa fani :D Siispä teimme treffit tallille ja "ponityttö" sai koklata miltä tuntuu ratsastaa siitosoriilla :o No tietty se on kivaa, kun herrasmies on alla. Tässä muutama otos reissusta.

1820124.jpg

1820137.jpg

Ja sen jälkeen kurvasimme meille haukkaamaan jotain ja kuvilemaan koiria. Kyllä sen vaan heti näkee kuvista, kuka on ennenki koiria kuvannu. Esimerkiksi Pipsa...siitä ei ole, ku yksi kunnollinen seisoma kuva, kun ei siitä niitä ikinä saa. Nyt se tönötti, ku mikäki patsas Reetalle. Tosin kameran akku loppui juuri, kun Pipsaa piti kunnolla alkaa kuvaamaan. Se pitää ottaa kyllä uusiksi joskus toisella kertaa. Muitaki mahtavia kuvia tuli ja tässä niistä muutama.

1820146.jpg

1820150.jpg

Tää on hyvä kuva. Olen nimennyt kuvan hyppy tuntemattomaan. Elsalla on silmät kiinni :D

1820157.jpg

Oltiin pikkusiskolla visiitillä maanantaina ja siellä näimme Justuksen. Pipsa uskaltautui lähemmäs Justusta, kun Elsa taas oli mielummin sivualalla.

1820171.jpg

Sit täs koirat höpsöttää Miian kanssa. Ja siitä ne nauttii aina suunnattomasti.

1820174.jpg

KiitosMiia aivan ihanista muffinseista !