Oikein piti tarkaan miettiä mitä kaikkea viimevuosi toi tullessaan ja vei mennessään... !

Koirien kanssa olen pyörähtänyt muutamassa näyttelyissä hienolla menestyksellä.

Pipsa pyörähti kolmekertaa veteraanikehissä, ollen kaksi kertaa ROP veteraani ja kerran VSP veteraani :)

Tallinnassa Pipsa oli ROP veteraani ja valioitui Eestin veteraanivalioksi ja sai tittelin EEVV-10. Ruovedellä se pesi koko kaartin ollen sekä ROP, että ROP veteraani.

kuva: Nallenevan täti

Ruovedellä Pipsa oli VSP häviten Roopelle :)

Pipsahan täyttää tänävuonna 12v ja voin sanoa, että kun koiraa katsoo niin voisi kuvitella, että se on 2 vuotias :)

Elsa (Konnunkodon Buffy) pyörähti myös kaksi kertaa veteraanikehissä. Hienosti alkoi tämän kauniin prinsessan veteraani ura :)

Eckerössä Elsa oli ROP vet ja osallistui kasvattajaluokkaan, joka oli BIS 4 ! Luokkia oli todella monta ja sijoitus oli upea :) Tässä kuvassa kasvattajaluokkaan osallistujat. HUOM ! kaikki osallistujat ovat kansainvälisiä muotovalioita !

Tässä Elsan poseeraus Halla Seppälän kuvaamana Eckerössä.

Seinäjoella Elsa oli ROP veteraani ja nartuista kaikkein kaunein :), mutta hävisi hienolle Cimillan urokselle. No, hopee ei oo häpee ;)

kuva: Marika Juhola

Hepparintamalla Hullumies on niittänyt mainetta ja juossut ennätyksiä ! Suur-Hollolassa Hullumies oli kolmas. Se lämmitti mieltä suuresti. Tämä äijä vaan kasvaa odotuksien myötä!

Nyt Hullumies on tauolla ja jatkaa keväällä kilpailemista.

 

Vuosi toi paljon iloa, mutta ihmeen paljon ihmettelyä. Kuinka paljon pahaa ihmiset voikaan saada aikaiseksi toisille. Eikä pelkästään ihmisille ! Myös viattomat luontokappaleet kärsivät ihmisten taistoissa. Ja se on väärin !! On kateutta, mustamaalausta ja manipulaatiota. Silti viimeiseen asti haluaa uskoa ihmisten hyvyyteen ja viattomuuteen.

Ei yksi mies sotaa tee sanotaan, mutta se miten toiset saa sotimaan onki ihan eri asia.  Kun vastassa onki yhtäkkiä armeija, voi vaan kysyä "mitä _minä_ olen tehnyt, että armeija on kimpussani? "  Tämä tuntuu olevan yleismaailmallinen tilanne, eli sitten Suomessa, Ruotsissa tai ihan missä vaan...

Tähän maailmaan olen joutunut törmäämään koiramaailmassa. En sitä sano, että näin ei olisi muualla, mutta hevosmaailmassa en ole 25 vuoden aikana tällaiseen törmännyt ! Hevoset ovat meille kaikille niin rakkaita, että niiden hyvinvointia ajatellaan ensisijaisesti!

Tälläisiä muistoja ja ajatuksia heräsi minulle vuodesta 2010. Olkoon tuleva vuosi täynnä iloa <3

Rakastakaa koirianne ja tehkää niiden kanssa pitkiä metsälenkkejä :)