Kiitos kasvattajalle, kun järjestit kilpailun kasvateillesi. Sitä myötä myös Pipsa palkittiin vuoden veteraanina 21.5 kasvattipäivillä :) Muita osallistujiahan ei veteraanikilpailussa ollut!

Vielä hienommaksi sen olisi tietysti tehnyt se, että olisi saanut kutsun oikeen paikanpäälle. Se oli varmaan hävinnyt matkalla Tampereelle;) No empä minä olisi kyllä kilpailusta mitään tiennytkään, ellei joltain olisi lipsahtanut että tällainen järjestetään ;)
Ajatella...minkähänlainen palkinto meiltä jäi saamatta :/, kun nyt jouduimme tyytymään vaan paikalla olijoiden aplodeihin.
Olisihan se hienoa olla paikalla siksikin, kun Pipsa täytti juuri 12v. Olisi voinut saada vielä vaikka syntymäpäivälahjanki :D


Ehkä olisi sekin kaksipistettä pitänyt jättää hankkimatta kasvattajan saamaan rotuyhdistyksen vuodenkasvattaja kilpailuun... Ihan ratkaisevat kaksi pistettä siitä, että olisi jäänyt toiseksi ;)
Mutta eihän me nyt niin voida tehdä...;)

No onneksi meillä niitä "poikia" on kotona aivan tarpeeksi ja voidaan järjestää ihan vaikka minkälaisia veteraanikisoja ihan mistä aiheesta vaan ;)

Kuva: Jussi Koivunen