Kun kaikki aika menee vaan pennuntuoksuja haistellessa.

Nevalaisen tätille tiedoksi, että nyt on Ärrierin pennutki syntyny :)

Perjantaina sain tekstiviestin, että nyt on synnytys alkanut ! Minä kiireellä paikan päälle, mutta ensimmäinen oli jo maailmassa. Iso "Lefa" poika näki päivänvalon noin klo 14.00, mutta ainakin yksi oli vielä tulossa. Siinä poikaa ihastellessa kamera kävi ja kuvia räpsittiin. Jätkä kerkes käydä tissilläki ennen ku veikka tuli maailmaan.

2160860.jpg

Tunnin odottelun jälkeen tuli toinen poika, piskuinen "Otto".

2160848.jpg

Sen syntymän jo näinki ja se oli mun ihka ensimmäinen koiran synnytyksen seuraaminen. Hiljaa siinä istuin ja itku kurkussa seurasin Kuinka Fibbla hoiti vauvojansa.

2160871.jpg

Kyllä aivan mieletön tunne siinä kattoa, ku koira hoitaa tehtävänsä. Eikä siinä kyllä kissaa kerenny sanoa, ku pentu oli maailmassa.

Narttua salaa toivottiin, mutta kyllä potrat pojatki maailmaan ovat tervetulleita.

2160893.jpgkuva:Sanna Kokkonen

Äidin ja lapsen rakkautta <3

2160886.jpgkuva: Sanna Kokkonen

Tässä se mun joulu meneeki, ku ramppaan pentuja nuuskuttelemassa. Taidan olla kohta ei toivottu vieras :) 

Sitte aivan mahtava juttu, joka siis tapahtui Messukeskuksessa Voittaja-08 näyttelyssä. Nimittäin kummityttöni Lulu (Umanoma Tulatullallaa) on vuoden -08 JUNIORIVOITTAJA ! Lululla nimittäin oli velvollisuuksia, koska äiti Jännä ja veikka Merlin ovat olleet myös juniorivoittajia. Eihän Lulu the stara voinut huonompi olla :D

2160980.jpg

On tää vaan niin kaunis nuori koira ja vähä harmittaa, että en sitä itselleni saanut. Umahan sitä minulle kovasti kauppasi ja sanoi, että tytöllä on kaikki siis _KAIKKI_ kohdillaan. Toden totta onki...Luonne on mitä mahtavin. Ei turhaan stressaa ja osaa ottaa asiat niin, ku ne on. Tosin kasvatus on ollut myös avainasemassa. Tyttöä on alusta asti viety ja näytetty. Hän on saanut seurata maailmaa emäntänsä ja muiden koirakavereidensa vierellä.

Kiitos vaan rakas mieheni, kun en tätä itselleni saanut :(

En toki voi parempaa paikkaa tytölle toivoa ja kiitos Uma, että saan olla Lulun kummitäti ja sillä tavoin saanut sen osaksi elämääni!

2161074.jpgkuva Inka Mattila