Täällä oli lomanjälkeistä hulinaa jonninverran. Juhannus oli ja meni ja väsymystä nukuttiin pois ihan kivasti. Pikku sisko oli mökillä ja juku, et meillä oli kivaa.

Sit kävin kuvailemassa Monsterin varsoja ja Reetalle tiedoksi, että voit sit sulkea silmäsi :D Tämmöinen ihana miäs syntyi maailmaan viikko ennen kuvan ottoa. Siltiki kolmeviikkoa etuajassa. En voi, ku haukkoa henkeäni millainen kaunokainen hän on. Ja nimiki on valmiina hän on EUGEBIO "Eugeni". Ollos hyvä...livenä paaalljooon kauniimpi vielä.

1699305.jpg

1699325.jpg

Niin ja Lotallaki on sit virallinen nimi...hän on IN LOVE lyhykäisyydessään. Hyväksyntä tietysti pitää vielä Hippoksesta saada. Kävin laitumella katsomassa ja kovasti on kasvanut.

1699333.jpg

Oma vointini onki sit sitä ja tätä. Selkäki kipeytyi taas niin, että meinasivat viedä sairaalaan...vaan empä menny :o Syön taas vähä vahvempaa särkylääkettä niin eiköhän se tästä. Pään magneetti oli tiistaina ja tuloksia saadaan huomenna. Eipä oikeesti edes jännitä, ku ei sieltä kumminkaan mitään selitystä löydetä, vaikka kyllä siellä vikaa on, mut mahtaako tuossa näkyä :D