Meillä on täällä taas pentu !! Niin se sama punainen töpö poika on taas syntynyt...

Miksi näin synkkänä?? Pipsalla on nyt todella paha olla :( Se tekee pesää, etsiin pentuaan, vinkuu, läähättää, kipuilee mahalla (kun ei syö). Tää on rankin synnytys (lue: valeraskaus) minkä se on käynyt läpi.

Mutta miksi en ole sitä steriloinut...Siinä hyvä kysymys??  Minun aiemmat kaksi narttua on steriloitu heti kaksi vuotiaana, kun tiesin että pentuja ei tehdä. Kyllähän mulle selvisi aika pian, ettei Pipsallakaan pentuja tehdä. Olis vaan pitänyt kuunnella itseään, eikä kasvattajaa ja steriloida se. Nyt se on jo liian myöhäistä, enkä viitsi vanhaa koiraa lähteä leikkelemään:(  Sanotaan, että pitää vähentää ruokintaa, mutta mistä?? Kun se ei mitään syö muutenkaan  Pitäsi myös saada aktiviteettiä ja liikuntaa enemmän. Mutta sittenhän me käveltäis pitkin mettiä yötki. Naapurit hommais mut hoitoon, jos tokotettais yötki parkkipaikalla?

Nisäkasvaimien riski kasvaa steriloimattomilla nartuilla. Saavat tuulta purjeiden alle, kun hormoonit hyrräävät. Jos pentuja ei teetetä suosittelen  kaikille leikkausta !  Ei minun aiemmat koirat muuttuneet leikkauksesta yhtään. Ei luonne, ei karva, eikä mikään muukaan...

IIK MÄ EN KESTÄ  

---------------------------------------------------------------------------------------

Elsan äiti lähti sateenkarisillalle torstaina :( Laitan tähän kuvan Äidistä ja tyttärestä, jonka Halla on ottanut viime kesänä.

Sinä lähdit, et kertonut minne,
tähdeksikö asetuit,
vai tuulenako kuiskaat puissa?
...Vai olitko se häikäisevä aalto,
jonka rannalla näin?
Vaan kun kuuntelen tarkoin,
Sinä sittenkin kerrot:
-teihin jäin.

♥ Elsa